I Love Gjoni 2012 - Összetötre 4 lány szívét Delhusa Gjoni

Nem volt hiány szenvedélyes csókokból és könnyekből az i Love Gjoni társkereső műsorának első részében. Egész életemben a szerelmet kerestem, reménykedem benne, hogy most végre rátalálok” – ezzel a mondattal vette kezdetét I Love Gjoni párkereső műsora. A nagy keresésben két segítője: Keleti Andrea és Fekete Pákó.
Gjoni, hogy megtalálja múzsáját mindent beleadott. Egy meseszép luxusvillában szállásolta el a lányokat és hogy rögtön megmutassa mire számíthatnak majd Gjon Rambóként, egy helikopterről leereszkedve érkezett meg a csodás birtok tavának közepére. A lányok szóhoz sem tudtak jutni, Gjoni bátor, férfias oldala lenyűgözte őket.
Az első nap az ismerkedés jegyében telt. Gjoni megpróbált mind a 16 lánnyal közelebbről megismerkedni, így akivel csak tudott félrevonult beszélgetni. A rövid ismerkedős est zárasaként Gjoni bejelentette egy különleges táncverseny veszi kezdetét, melynek nyertese hatalmas meglepetést kap. A lányok mindent beleadtak, hogy ők kerüljenek ki győztesként, amit kellett azt rázták, riszálták, némelyikük pedig a földön csúszva közeledett Gjoni felé. A védettséget jelentő lélekfény nyakláncot végül Krisztina tudhatta magáénak.
Ezt követően a szerelemre éhes albán zenész félrevonult Keleti Andival a fotószobába, ahol átgondolhatta, melyik az a 12 lány, akinek lélekfény nyakláncot ad majd a Fényceremónián.
Íme az a szerencsés 12 lány, akik a következő adásban tovább küzdhetnek Gjoni kegyeiért: Riki, Kató, Melinda, Tünde, Rita, Ildikó, Viktória, Trixi, Éva, Erika, Violetta
Kingának, Tímeának, Anitának és Eszternek távozniuk kellett Gjoni luxusvillájából.