Gjoni feleséget keres!

Gjoni és felesége hosszú ideig igyekeztek haldokló házasságukat feléleszteni, ám be kellett látniuk, hogy kapcsolatuknak vége. A páros úgy döntött, hogy megadják egymásnak a lehetőséget, hogy újra megtalálják a szerelmet.
Az RTL Klubon az a jelentkezésre felhívó kisfilm, amelyben Delhusa Gjon, a romantikus vadmotoros keresi szerelmét, aki társa lehet egy életen át.
Delhusa, aki a 'Sai Baba' eszméit követi, a nehezen meghozott döntés után elvonult, hogy lelkileg is felkészüljön a változásra. Szíve nyitott és várja a vállalkozó kedvű hölgyek jelentkezését. A szenvedélyes dalnok életük legnagyobb élményét szeretné adni a kiválasztottaknak és megmutatni, hogy milyen az élet egy igazi férfi oldalán. Sir Delhusa Gjon az énekes, zeneszerző igyekszik tabuk nélkül, személyisége minden árnyalatát megmutatni és bízik benne, hogy a műsor keretében sikerül társra találnia.
"Hiszek a lélek erejében és a sorsban. Hosszú évek óta vágyom az igazi társra, a mindent elsöprő szerelemre. Idáig vártam rá, de most kézbe veszem a saját sorsom és én keresem meg a nagy Őt. Tudom, hogy valahol létezel, csak rád kell találnom! Várom leveled, hátha Te leszel az igazi…"- mondta lelkesen Delhusa Gjon, aki a hölgyek jelentkezését várja.