I Love Gjoni – Benkő Dániel segít Delhusa Gjonnak

Szeptembertől indul Delhusa Gjon párkereső műsora az I Love Gjoni. Benkő feleséget keres című műsorban Dániel már szerencsét próbált és úgy gondolta segít Delhusának a tapasztalatai megosztásával.
Delhusának úgy tűnik a Fekete Pákó a didikirályon kívül más is igyekszik segítségére lenni. Pákó a műsorban lesz szárnysegédje Benkő pedig a műsor indulása előtt látta el jó tanácsokkal Gjonit. Bár a műsor már leforgatásra került és több mint egy éve csak arra vár, hogy bemutassa az RTL!
A Megasztár 6 indulásához szeretné időzíteni Delhusa feleségkereső műsorát az RTL Klub ősszel, ezért lassan elkezdődött a műsor promóciója. Ide sorolható az a beszélgetés, ahol szerelmi leckéket adott Benkő Dániel Delhusának. Dániel elmondta, hogy szerinte mi kell egy nőnek és hogyan kell csajozni. Delhusát elsősorban az érdekelte, hogyan lehet igaz szerelmet találni 8 kamera előtt?! Másik nagy kérdése, hogy mennyit lehet aludni? Benkő ezzel kapcsolatban megnyugtatta, hogy annyit aludhat amennyit akar, de nem érdemes annyi csinos és szép lány között. Benkő végső fricskaként és a kérdésekre utalva megkérdezte Gjonit…Félsz, hogy becsődölsz ?