Leporolta az RTL Delhusa Gjont

Kiveszik a dobozból Delhusa Gjon párkereső műsorát, amely több mint egy éve ott porosodott. Talán az RTL Klubnál ezzel próbálnak keresztbetenni a rivális csatornán induló Megasztárnak.
KAVARODÁS Egy buzukis énekest küld a RTL Klub a
Megasztár 6 tehetségei ellen. A Bors információi szerint ugyanis már kora ősszel képernyőre kerül Delhusa Gjon párkereső valóságshow- ja. Ráadásul, ha értesüléseink igazak, akkor Gjoni péntek esténként mutathatja majd be csajozási tudományát, amelyben Fekete Pákó is a segítségére lehet. Ebben az időpontban a konkurencia a Megasztár 6-tal küzd majd a nézettségért. Gjoni műsorát több mint egy évvel ezelőtt rögzítették, úgy tudjuk, a benne szereplő hölgyek szerződése augusztus 31-én le is jár. Azaz szeptember 1-jétől akár egy konkurens csatorna képernyőjén is feltűnhetnek, aminek jogi következményei nem nagyon lehetnek. Az elmúlt évben ugyanakkor számos olyan változás is történhetett Gjoni udvarlóinak életében, amely alaposan megkavarhatja majd a történetet. Nem kizárt, hogy jó ideje boldog párkapcsolatban élnek, akár gyermeket is hordhatnak a szívük alatt, sőt édesanyává is válhattak időközben.
Megeshet, hogy a párkereső show hatással lesz a ValóVilág indulására is. A szakmán belül ugyanis felröppent a hír, hogy a korábbi tervekkel ellentétben Alekosz utódai a tervezettnél valamivel később vehetik majd birtokukba a villát.
Delhusa Gjont mindenesetre szerettük volna megkérdezni végre képernyőre kerülő műsora kapcsán, de nem a legjobb időben csíptük el.
– Most indulok itthonról, tíz perc alatt kell beérnem az RTLbe, egyébként sem tudok ezzel kapcsolatban mit mondani – fogta rövidre Gjon.
– Ősszel valóban képernyőre kerül Delhusa műsora – válaszolta ezzel kapcsolatos kérdéseinkre Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója.
A TV2-nél óvatosan nyilatkoztak.
– Nem gondolom, hogy össze lehetne mérni a Megasztárt a konkurencia műsorával. Egyelőre nem árulhatom el, mikor indul a tehetségkutató, új valóságshow-nkra, az ÖsszeEsküvőkre azonban már nem kell sokáig várni. A nézők különleges realityt láthatnak majd tizenkét lánnyal és hat fiúval, valamint a srácok mamáival. A fiatalok a szerelmet, az anyósjelöltek pedig tökéletes menyüket keresik ebben az izgalmas, itthon teljesen új formátumban – mondta Kiss Péter, a TV2 programigazgatója.