I Love Gjoni - Ötödik adásban jutott el odáig Gjoni, hogy ágyba bújjon műsora egyik szereplőjével

Delhusa Gjoni az ötödik adásban jutott el odáig, hogy ágyba bújjon műsora egyik szereplőjével. A szerencsés lány Erika volt, aki egy forró randi után került közel az énekeshez.

Az I love Gjoni szereplői különös feladatot kaptak szívük választottjától. Delhusa arra kérte arajelöltjeit, hogy Gjoni és én címmel írjanak nyolcsoros dalszöveget úgy, hogy az érzelmeikből merítenek. A lányok szorgosan vetették papírra gondolataikat, majd egymás után olvasták fel szerzeményeiket az albán énekesnek. Delhusa Gjoni kedvenc múzsája Erika lett, aki ekkor még nem is sejtette, hogy ezzel milyen kalandba keveredett. A huszonnégy éves szőke szépséget Gjoni este randira vitte. A zenész egy üres színházteremben adta elő Erikának a lány által írt rövid dalt, ezután romantikus motorozás és pikáns vacsora következett. Evés helyett azonban inkább a nyelveseké volt a főszerep: a finom puszikból gyorsan vad csókcsata lett. Erika és Gjoni ezután visszatért a luxusvillába, ahol a zenész szobájában kötöttek ki.
"Lehet, hogy megvetendő, de megkívántam... Mintha magától Jézustól kaptam volna a csókokat. Erre vártam mindig" - öntötte ki szívét Erika.
A zenész arra kérte arajelöltjét, hogy töltse vele az éjszakát. Nem kellett kétszer mondani: a szexi szőke azonnal belevetette magát Gjoni ágyába. Forró csókok, vad ölelkezés, simogatás, összebújás következett, szex azonban nem volt, ugyanis a híresség nem szerette volna, hogy ez az éjszaka befolyásolja őt a későbbi döntésében.
A pár összebújva ébredt, a harmonikus napindítás azonban nem tartott sokáig. Erika ugyanis este egyik társa, Violetta vörös bugyiját húzta magára a sajátja helyett. A két lány ölre menő vitába keveredett a téves fehérnemű-választás miatt: egész nap csapkodtak, üvöltöztek, duzzogtak. Az eset megoldása az volt, hogy Violetta kidobta a szemetesbe a szóban forgó falatnyi fehérneműt.