I Love Gjoni - Delhusa Gjoni hűségtesztnek vetette alá arajelöltjeit.

Delhusa Gjoni hűségtesztnek vetette alá arajelöltjeit. A három szerelmes szépséget Müller Attilának kellett elcsábítania. Az I love Gjoni tegnap esti hetedik adása is bőven tartogatott meglepetéseket. Hálájuk jeleként a lányok meglepetés villás reggelivel köszöntötték Gjonit. Az ágyban tálalt rántotta és friss pirítós közös elfogyasztása után mindenki szerelme jósnőhöz vitte arajelöltjeit. A javasasszony egyesével szólította magához a lányokat. Tenyérből jósolt, kártyát vetett és ingázott is, a szertartás végére kiderült, hogy Violetta és Erika Gjonival való kapcsolatára kevés az esély, csupán Tünde reménykedhet a mindent elsöprő szerelemben. Gjoni ezért Tündét hívta randevúra a fényceremónia előtt. Amikor ezt a lányok megtudták, azonnal kedveskedni akartak az albán sármőrnek. Erika magára öltötte legszebb és legszexisebb fehérneműit és bekopogott szerelme szobájába. A szerelmes szőke a Puszinyuszi című számot adta elő bugyivillantva Gjoninak, de pechére Violetta rájuk nyitott, sőt kisvártatva Tünde is betoppant a szobába és egy kis közös masszírozás után el is illant a remény, hogy Delhusa és Erika között szex lesz.
Másnap reggel meglepetés vendég érkezett a luxusvillába. Delhusa Müller Attilát hívta meg azzal a szándékkal, hogy a sármőr megpróbálja elcsábítani a három arajelöltet. A trükk végül sikerrel járt. Tündét és Violettát sem kellett kétszer randira hívni, a lányok azonnal igent mondtak, sőt Violetta még a telefonszámát is megadta a műsorvezetőnek. Attilának egyedül Erikával gyűlt meg a baja, ő bizonyította a hűségét.
A teszt után Gjoni és Tünde randevúja következett. A pár Keleti Andihoz és férjéhez sietett, ahol egy rövid táncórán vettek részt. A riszálás után karibi ebéd, majd forró csókok és egy kis séta következett. Ezután kiderült, hogy melyik két lány marad versenyben Delhusa kegyeiért.
Úgy néz ki, hogy a jósnő valamit elhibázott, ugyanis a műsorból végül az általa egyetlen esélyesnek ítélt Tünde búcsúzott. Jövő héten kiderül, hogy Erika vagy Violetta lesz Delhusa választottja.