I Love Gjoni 2012 - Leporolják Delhusa nőit, és pár héten belül elindul az RTL2-őn

Pár héten belül elindul az RTL2, és így végre képernyőre kerül a két éve fiókban porosodó I love Gjoni című műsor is, amelyben Delhusa Gjon (59) tizenhat nő közül próbálja kiválasztani az igazit.
Ugyanakkor az énekes megerősítette információnkat, miszerint a szereplők egyikének sincs érvényes szerződése az RTL Klubbal.
– Tényleg, végre adásba kerül az I love Gjoni? Biztos ebben? – reagált kérdésünkre az énekes, aki szerint nagyon jó feladat volt számára ez a műsor, amelyért annyi gázsit kapott, hogy állítólag egy használt Mercedest vett belőle. Egyszerű szerep volt, nagyszerű honoráriumért, de ennél bővebben sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom a dolgot – válaszolta nevetve az énekes.
A Vasárnapi Blikk információi szerint a leforgatott műsor szereplőinek már nincs érvényes szerződése az RTL Klubbal, így bárki bármikor megvétózhatja, hogy a róla készült részek adásba kerüljenek. Azóta az életem zajlott tovább, és feltehetően a műsorban feltűnő lányoké is. Lehet, hogy azóta némelyiknek már barátja van, férjhez ment, esetleg gyermeke született. Ez így érdekes lehet majd, hiszen nekem nincs már szerződésem a csatornával, és bár más nevében nem nyilatkozhatok, tudtommal a lányoknak sincs.
Az RTL Klub – amely a honlapján a műsor adásba kerülését már tényként kezelik – mindezzel kapcsolatban csak annyit közölt lapunkkal, hogy szerződéssel kapcsolatos ügyekben nem nyilatkoznak, mert azok a szerződő felekre és nem a sajtóra tartoznak. Az RTL Klub új csatornáján, az RTL2-es adón több régi kedvenc is feltűnik majd. A kereskedelmi csatorna a tervek szerint a Legyen Ön is milliomos! vetélkedővel, a Szombat esti láz című táncos műsorral, valamint a Heti hetessel száll versenybe a nézők kegyeiért. Úgy tudjuk, egy új valóságshow-t is elindítanak: ehhez a „Berlin éjjel nappal" című műsor licenszét vásárolták meg.