I Love Gjoni 2012 - Sírás, őrjöngés és fenyegetés az RTL műsorában

A lányok ölre menő harcot vívnak Delhusa Gjoni kegyeiért. A tegnap esti adásban Kató és Tünde esett egymásnak, a gyűlölködésnek sírás lett a vége. Az I love Gjoni szereplői  nagyon komolyan veszik az albán zenész kegyeiért vívott harcot. A versenyzők gyakran sugdolóznak egymás háta mögött, sőt a nyílt viták sem ritkák. A legnagyobb ellentét Kató és Tünde között alakult ki, akik között már rég érlelődött a feszültség. A lányok tegnap este Gjoni miatt rúgták össze a port, ugyanis szúrta a szemüket, hogy szívük választottja mindkettőjükkel közeli kapcsolatba került. Kató és Tünde a zenésszel való intim kapcsolatukat nem rejtegetik egymás elől: folyton felvágnak azzal, hogy miképp bánt velük Delhusa.
A durva feszültséget a tegnapi adásban az tetézte, hogy az összes lánynak poligráfos vizsgálaton kellett átesnie. A hazugságteszten egy szerkezet derítette ki, ki táplál valós érzelmeket I Love Gjoni iránt és, hogy valóban miért vállalták a lányok a szereplést. Az is kérdés volt, hogy valóban felizgatja-e őket a krisztusi tekintetű rambó érintése.
A vizsgálat - amelynek végeredménye nem derült ki a műsorban -, furcsa dolgokat hozott a felszínre. Kiderült ugyanis, hogy Kató valójában nem Gjoni, hanem az ismertség miatt jelentkezett a játékba, sőt úgy indult el, hogy párkapcsolata is volt. A vallomás után mindenki szerelme mégis Katót hívta randevúra, mivel őt találta a legőszintébbnek. A választás mindenkinél kiverte a biztosítékot, de leginkább Tündét dühítette fel.
A két lány ezután mindennél durvább vitába keveredett. "Három nap és sírni fog... rosszal kezdett!" - fenyegette ellenségét gyűlölettel a szemében Kató, majd Tünde valóban sírt is.  A lányok csatájának valószínűleg itt még nincs vége, a feszültség a következő adásokban tovább fokozódhat.
A műsor ismét Fényceremóniával zárult, egy lánynak távoznia kellett az I love Gjoni-ból. Delhusa ezúttal Krisztinát küldte el, így már csak nyolcan vannak versenyben a főhős kegyeiért