I Love Gjoni 2012 - Alekosz, Benkő vagy Delhusa női a cikibbek?

Az I Love Gjoni című műsorban szereplő hölgyek bebizonyították, ők sem maradnak le az előző, hasonló produkciókban szereplő arajelöltektől, ha buliról van szó.
Delhusa háremhölgyei a hétvégén szépen felöntöttek a garatra és meglehetősen furcsán viselkedtek, ami sok nézőnél kiverte a biztosítékot. Az egyik nő például annyira leitta magát, hogy aztán félmeztelenül fetrengett a földön. A nézők közül volt, aki felvetette, ezek az arajelöltek is simán versenybe szállhatnának Benkő Dániel, illetve Alekosz korábbi menyasszony-jelöltjeivel együtt a legcikibb valóságshow-hősnek kijáró címért.
Való igaz, az előző társkereső show-kban is láthattunk hasonló jeleneteket. Előfordult, hogy valaki halál részegen a kamerák előtt könnyített magán, majd ugyanazzal a lendülettel csókot váltott Benkő Dániellel. Volt szex a kamerák előtt, meg balhé is szép számmal. A pszichológus szerint ezek a játékosok úgy vannak összeválogatva, hogy szinte bármire hajlandóak legyenek, pláne, ha még isznak is egy kicsit. Ezen nem kell kiakadni és nem is lehet rajta csodálkozni, hiszen csak az ilyen botrányos dolgok hoznak igazi nézettséget. Azon egy kicsit én is meglepődtem, hogy Delhusa Gjoni műsorában ilyen gyorsan felpörögtek az események. Kíváncsi vagyok rá, ezek után mi jöhet még? Én arra számítok, hogy ebben a műsorban is lesz szex” – mondta Virág Andrea pszichológus.
Mi viszont arra lennénk kíváncsiak, hogy olvasóink szerint a már említett három produkció szereplői közül kiket tartják a legcikibbnek.
Érdekesség egyébként, hogy míg Benkő Dániel a Hír24-nek arról számolt be, hogy nézi Delhusa műsorát és szórakoztatónak találja azt, addig Alekosztól arról értesültünk, nem követi figyelemmel az I Love Gjoni című show-t, így véleménye sincs róla.